Please or Register to create posts and topics.

TinyMCE Smiley Button + Asgaros Forum

PreviousPage 3 of 3
Quote from Sodemieters on January 10, 2019, 5:25 pm

Does this also work on WP 5.0.3?

I can not see a smiley

 

 

Should work, just checked

Quote from Yworld on January 10, 2019, 5:34 pm
Quote from Sodemieters on January 10, 2019, 5:25 pm

Does this also work on WP 5.0.3?

I can not see a smiley

 

 

Should work, just checked

Strange I have emptied the html cache and the clear cache.
Unfortunately no possibility to place a smiley

Added: I see that there is a smiley on the normal messages from WP, but not on the forum

@sodemieters

Smiles are displayed on the forum?

https://www.asgaros.de/support/topic/tinymce-smiley-button-asgaros-forum/#postid-3117

https://www.asgaros.de/support/topic/tinymce-smiley-button-asgaros-forum/#postid-3118

Are there any errors in the browser console?

As far as I know not

Quote from Sodemieters on January 10, 2019, 6:14 pm

As far as I know not

Plugin auto-optimize using?

I see the most current version has been installed.

But see it with my regular WP messages

Uploaded files:
  • Schermafdruk-2019-01-10-18.22.06.png

Will work from the first post, do not need to update it.

https://www.asgaros.de/support/topic/tinymce-smiley-button-asgaros-forum/#postid-2753

Sodemieters has reacted to this post.
Sodemieters

Yes, now it works.

Thank you for your patience and help

Yworld has reacted to this post.
Yworld
Quote from Sodemieters on January 10, 2019, 6:37 pm

Yes, now it works.

Thank you for your patience and help

Well, when everything works 🙂

Sodemieters, Asgaros and WoMo Olli have reacted to this post.
SodemietersAsgarosWoMo Olli
Quote from Yworld on January 10, 2019, 6:28 pm

Will work from the first post, do not need to update it.

https://www.asgaros.de/support/topic/tinymce-smiley-button-asgaros-forum/#postid-2753

Well, it's very confusing and this CSS fixed version based on the original 1.0.5 is not following the author's new releases like the 1.0.6.
It would be much easier to merge this CSS fix in the official version. The author still maintains it.

So I've suggested the plugin author to do so, he has been very reactive and it's already done! 🙂
https://wordpress.org/support/topic/add-support-to-front-end-editors-like-the-asgaros-forums-one/

Now I'm asking him to add the support to the post comments. Awaiting his answer... 😉

PreviousPage 3 of 3