Forum breadcrumbs - You are here:Asgaros Support ForumSupportno notifications sent
You need to log in to create posts and topics.

no notifications sent

12

The forum is not sending any notifications.

On my site i use the wp mail smtp plugin, any known issues with that plugin? All other site related emails are sent without issues.

i have activated the option to send notification to a admin address and that works, so sending an email is not the issue.

And members do receive mail as well, just site admins do not receive a notification.

this seems to be the same issue as mentioned here: https://www.asgaros.de/support/topic/notifications-3/

Hello @knireis

Is the site-admin using the same domain-name as the one which is used by your WordPress-installation?

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

no it is not

@knireis

I heard a couple of reports that WordPress has difficulties to send notifications to the site-owner if they are using a mail-domain which is not the same as the one used for the WordPress installation. Can you give it a try by using a mail using the same domain-name?

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

Same here. No notifications whatsoever. i have my own domain through godaddy.

Seems like a lot of subscriber are having the same issues, any idea when we can get a fix? Pretty key function to keep users engaged IMHO.

David

Its still not possible for me to reproduce this issue and the entire mail-functionality is working fine for me on multiple different installations. I also made no changes to that recently - so it could be still caused by another plugin or a WordPress-bug.

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

So i actually solved my issue. I was using a pluging called "change from email" which i think it was the culprit of notifications not working.

 

I disabled it and use another mail plugin (where i set the from address as needed), all good.

Hope thia helps ppl having issues.

David

This topic can be closed because mail is send fine through asgaros. However there is still the issue that notification mail will not be sent to member who is also administrator (see topic: https://www.asgaros.de/support/topic/notifications-3/)

12