Please or Register to create posts and topics.

Asgaros Forum v1.14.8: Enhancement Release

12

I am happy to announce version 1.14.8 of the Asgaros Forum plugin for WordPress which comes with a lot of enhancements for your favorite forum-plugin.

New Settings

A couple of new settings have been introduced which give you more control over your forum:

  • Added option to let users delete their own topics
  • Added option to set time limitation for deleting topics
  • Added option to let users delete their own posts
  • Added option to set time limitation for deleting posts
  • Added option to disable post editing
  • Added option to change location of subforums

Restructuring of Settings

In the last years, the available settings increased drastically. To improve the user-experience and to let users more fastly navigate to the desired settings, the entire settings-area got updated. The different settings-categories are now structured and accessible by using tabs on the left side.

Settings Tabs

Additional Changes

  • Added warning when an user leaves a page with unsaved changes in the editor
  • Fixed division by zero warning when viewing the results of a poll without votes
  • Added missing translation strings
  • Fixed display issues with some themes
  • Select ad randomly if multiple ads are defined for a specific location
  • Updated Font Awesome to version 5.8.2
  • Minor design changes
  • Performance improvements and code optimizations

Version 1.14.8 of Asgaros Forum will be available in the next 24 hours via the WordPress Updater!

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

bleiben die einträge die man mit dem forum css editor erstellt hat bestehen oder muss man sie sichern und wieder neu eintragen?

@htb Sämtliche Einträge, die du unter Forum -> Appearance -> Custom CSS eingetragen hast, sollten genauso wie sämtliche andere bereits existierende Einstellungen erhalten bleiben. Falls du allerdings 100% sichergehen möchtest - da man nie weiss, ob irgendwas mal schiefgeht - kannst du natürlich jederzeit vorher ein Backup machen, was generell niemals verkehrt ist. 🙂

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

das mit dem banner wechsler ist noch nicht drin ?

@htb Es ist drin, aber die Auswahl - falls mehrere Banner einer Location zugewiesen sind - findet nach Zufall statt.

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

alle eigenen forum bilder werden nicht mehr angezeigt nach dem update, hatten wir in der css mit diesem schnipsel drin

 

#af-wrapper div[id="forum-6"].forum .forum-status:before {
content: "";
background-image: url(........................................);
background-size: 40px;
background-repeat: no-repeat;
display: inline-block;
}

@htb Von welcher Version aus hattest du denn aktualisiert? 1.14.7 auf 1.14.8 gab es keinerlei Änderungen.

Ansonsten sollte der Selektor folgendermaßen aussehen:

#af-wrapper div[id="forum-1"] .forum-status i:before {
}

 

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

wir hatten es vor 2 wochen installiert, glaub version 1.14.4, die updates dazwischen nicht gemacht gleich auf 1.14.8

mit deinem schnipsel gehts auch nicht dann ist statt dem standard bild nur weiss

@htb Versuche es nochmal hiermit:

#af-wrapper #forum-1 .forum-status i:before {
    content: "";
    height: 40px;
    width: 40px;
    display: inline-block;
    background-size: 40px 40px;
    background-image: url(https://cdn2.iconfinder.com/data/icons/pretty-office-part-5/256/examples-512.png);
}

Zwischen der .4 und .8 Version war nochmal eine Änderung notwendig, da Font Awesome mit einigen anderen Themes Probleme bereitet hatte. Daher musste der Code jetzt nochtmal angepasst werden.

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

danke für die schnelle antwort, kommt immer noch kein bild, ist weiss

 

#af-wrapper #forum-4 .forum-status i:before {
        content: "";
        background-image: url(https://.......png);
        background-size: 40px;
        background-repeat: no-repeat;
        display: inline-block;
    }
12