You need to log in to create posts and topics.

Asgaros Forum v1.12: Ads Management & Other Improvements

12

Thank you. I get it about the frequency.

I deleted this line:

$('#ad-editor textarea[name=ad_code]').html(ad_code);

and added this line:

$('#ad-editor textarea[name=ad_code]').text(ad_code);

There was no changelog section in my version of the file  /wp-content/plugins/asgaros-forum/admin/js/admin.js

It doesn't seem to have made any difference. I do see a broken image symbol.

If I right click on the broken image I get a fresh page that has a funky address:

https://sidecar.com/forum/sidecar.com/usca_ads/large/escstep.jpg/

If I get ride of the first bit through .../forum/ and the last "/" after jpg, then I see the image. I would just move my ad folder to the forum folder, but I don't see how to do that. 🙂

Thanks again,

Hello @stevew00t

Please try the following code - you forgot the http/https-protocol in front of the URL:

<img src="https://sidecar.com/usca_ads/large/escstep.jpg">
If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

Fixed. Thanks for the heads up.

Quote from Asgaros on December 4, 2018, 11:20 am

Hello again @stevew00t

With the ad-frequency you define how often an ad should appear. For example when you create an ad which should be displayed between posts with an ad-frequency of four, your ad will be shown after the 4, 8, 12, ... post.

How your ad-code looks like depends on your ad-provider (for example adSense). It can be HTML-code, JavaScript-code, if you manage your ads via another WordPress-extension it also can be a shortcode. You get this information from your ad-provider. Just paste their code into the code-textfield.

@n3k0 I just fixed this problem in the development-version of the plugin. You can find the patch here:

https://github.com/Asgaros/asgaros-forum/commit/8ca99911f73fef98bb8ff1c04f41025bf2ea7035

Its just a little change in one line of code inside the /wp-content/plugins/asgaros-forum/admin/js/admin.js file around line ~211. It would be nice if you could check this fix and give me feedback if its working well for you.

Sorry for the late response, I make the changes and works perfect to me 🙂 the field no more goes to blank.

Cheers!

Thanks for the feedback. I already bundled the new version which fixes this problem. It should be available via the updater in the next 12 hours. 🙂

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!

Hallo zusammen,

kann mir jemand sagen, wo ich den Code von Adsense einfügen muss?
Wo soll das Formular sein?

Danke für eure Antworten.

Gruß Robert

Hallo @v490

Wenn du "Enable Ads" in Forum -> Settings aktiviert hast (ziemlich weit unten), dann solltest du einen neuen Admin-Menüpunkt unter Forum -> Ads finden. Dort kannst du den Code für die verschiedenen Bereiche hinterlegen.

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!
Quote from Asgaros on February 19, 2019, 6:53 pm

Hallo @v490

Wenn du "Enable Ads" in Forum -> Settings aktiviert hast (ziemlich weit unten), dann solltest du einen neuen Admin-Menüpunkt unter Forum -> Ads finden. Dort kannst du den Code für die verschiedenen Bereiche hinterlegen.

Danke, hat prima funktioniert.

Quick question about Google auto ads. If I check the header option and copy/paste my auto ads code into the code section, would that enable the auto ads within the forum posts?

I think that would work, but thought I'd verify before I start injecting code since I'm not super good at the code side.

Hello @joshjaks

If you add the code to the header-section, then the add will appear in the top-area of all forum-pages.

If you want to support the development of Asgaros Forum, you can leave a good review or donate. Thank you very much!
12